Glumac Sergej Trifunović prijavio je tokom protekle noći svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje nakon što se u njihovom porodičnom domu odigralo nasilje.

sergej isidora 4.jpg
Kurir, Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages 

Razlog svađe, kako nezvanično saznajemo od bliskog izvora, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovijeg sukoba je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast. Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Sergej i Isidora su sve do ovog skandala delovali srećno i zaljubljeno, a nedavno su izgovorili i sudbonosno "da".

untitled1.jpg
Printskrin/Instagram 

Trufunović je važio za najpoželjnijeg neženju sve dok nije upoznao 23 godine mlađu Isidoru koji je nakon nekoliko meseci zabavljanja venčao.

U maju ove godine ljubavni par napravio je intimno venčanje o kojem se danima pričalo, a Sergej i Isidora tim povodom nisu krili sreću.

"Kada brojim svoje blagoslove, tebe brojim dva puta", stoji u opisu fotografije koju je objavila Isidora, a na kojoj zagrljena pozira s glumcem.

Ovako su na venčanju izgledali Isidora i Sergej Trifunović Autor: Kurir

 Mladenci su se nekoliko dana kasnije pohvalili i lepim burmama na društvenim mrežama.

Ceremonija venčanja održana je u nedelju u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru na Topčidercu, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najuži članovi porodice mladenaca.

Kako smo čuli od muzičara koji su ispratili mladence do crkve i nazad, poznati glumac nije žalio novca za ovaj dan.

Podsetimo, nakon incidenta i Trifunovićeve prijave za nasilje, ustanovljeno je da je Isidora nelegalno boravila u Srbiji, te je zadržana u policijskoj stanici. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara, a u roku od 24 sata moraće da napusti zemlju.

 Bonus video:

00:12
Sergej Trifunović venčanje Izvor: Kurir televizija