Juče je na društvenim mrežama objavljen snimak nasilja koje se dogodilo u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdarikada je jedan muškarac zbog parkinga pretukao mladića, za kog se ispostavilo da je nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Nikola Trifić.

Kako se navodi na društvenim mrežama, a što se vidi i na snimku, muškarac je napao mladića jer mu je zasmetalo to što je parkirao "audi" ispred njegove zgrade.

Nasilnik je sve vreme vređao i psovao vozače i nasrtao na njih, a vozaču je pocepao majicu.

Pevač Nikola Trifić oglasio se javno ovim povodom.

- Povodom situacije koja me je zadesila prethodnog dana dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Ovom prilikom želim da vam svima odgovorim. Najpre, zahvalan sam Bogu što je moja samokontrola pobedila i što sam uspeo da nadjačam svoj ego i ne zakomplikujem datu situaciju. Bio sam svestan da bi svaka druga moja reakcija, sem one koju sam primenio, bila totalno nepotrebna u datom momentu. Čoveka koji je bio toliko mentalno slab, verovatno isfrustriran i nesrećan, nema potrebe komentarisati. Njegov postupak na čin koji sam ja napravio, a to je samo i isključivo nepropisno parkiranje, tačnije parkiranje na njegovo parking mesto, govori samo o sebi. Svaka moja dalja reakcija usledila je isključivo zbog moje bezbednosti, ali i kako bih zaustavio dalje nasilje možda nad nekim drugim. Hvala vam puno svima na podršci - naveo je Nikola na društvenim mrežama.

O ovom slučaju su se danas oglasili i iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Njihovo obaveštenje prenosimo u celosti:

- Obaveštavam vas da nakon što je na društvenim mrežama objavljiven snimak na kom se vidi muško lice kako u Beogradu, u Ulici Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo Nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora.

Kurir / Blic

 Bonus video:

03:41
Pomozimo porodici Stevanović Izvor: Kurir televizija