Za doček Nove godina na Kraljevom trgu na Zlatiboru, kao i svake godine, opština Čajetina i turistička organizacija Zlatibor su za posetioce orgaizovali bogat praznični program.

- Novogodišnju noć uveličaće koncert Peđe Jovanovića, koji počinje u 21 čas, dok će tačno u ponoć, u noći dočeka, biti priređen spektakularni vatromet, uz koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Za ljubitelje prazničnih proslava, tu je i tradicionalna repriza dočeka, 1. januara, koju će obeležiti nastup Vlade Georgieva, takođe od 21 čas – rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

Prema njegovim rečima program počinje još 21.decembra na Kraljevom trgu manifestacijom “Zlatiborska božićna bajka” i trajaće do 15.januara, svaki dan od 17 do 21 čas.

zlatibor--sneg-u-aprili.jpg
Z.G. 

Za 27. decembar biće organizovana dodela novogodišnjih paketića za svu decu sa teritorije opštine Čajetina (zaključno sa četvrtim razredom osnovnih škola).

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremaju veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

 Bonus video:

03:41
Pomozimo porodici Stevanović Izvor: Kurir televizija