Glumac Sergej Trifunović 22. oktobra prijavio svoju suprugu Isidoru za porodično nasilje. Incident se odigrao u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu. Isidora je skrenula pažnju javnosti na sebe kada je stupila u brak sa 23 godine starijim Sergejem, ali i pre toga ona je bila prisutna u medijima.

Naime, Mijanovićeva je radila kao voditeljka na jednoj kablovskoj televiziji, na kojoj je nadavno dobila otkaz.

- Kada je počela da radi na televiziji, sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, u jednom momentu je počela neozbiljno da shvata posao i neretko je kasnila. To je bio razlog zbog kog je dobila otkaz - rekao je izvor.

isidora 6.jpg
Petar Aleksić 

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara. Njoj je naloženo da mora da u roku 24 sata da napusti našu zemlju. 

kurir.rs/alo

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir