Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru za nasilje u porodici, te je ona osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti našu zemlju.

screenshot-20240512-181755.jpg
Printskrin/Instagram 

Razlog svađe, kako nezvanično saznajemo od bliskog izvora, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovijeg sukoba je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Glumac je nakon skandala provodio vreme u svom stanu iz koga nije izlazio, a kućnog ljubimca su mu u šetnju izvodili najbliži prijatelji.

sergej 2.jpg
Damir Dervišagić, Marko Karović 

Danas se prvi put obratio novinarima kroz zube i poslao im sa terase neprimerenu poruku:

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odj*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac i poslao poljubac novinarima.

Glumac besno izašao iz zgrade i uleteo u svoj automobil Autor: Marko Karović

Ubrzo nakon toga je besno izleteo iz zgrade, uleteo u svoj kabriolet i odvezao se u nepoznatom pravcu.

 Bonus video:

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir