Tamara Selimović i Emir Habibović su par za primer.

Njih dvoje i te kako vode računa gde se pojavljuju na gradskim dešavanjima, a kada dođu zajedno, deluju kao da su se tek upoznali. U prilog tome svedoče i fotografije. Tamara ne skida osmeh dok Emir govori,već se jasno vidi da joj prija kako je suprug zabavlja. Ista je situacija  i sa pevačem.

On je toliko očinjen lepšom polovinom da jedva čeka da se rati na muzičku scenu i da zajedno rade.

Emir jedan je od traženijih pevača sa estrade koji naročito dominira na veseljima po Evropi. 

22.jpg
Instagram/emirhabibovicofficial 

 Tamara je postala mama dve devojčice i zbog toga je obustavila muzičku karijeru.

- Ja joj ne branim da peva.Imam poverenje u nju. Žalosno je da ne radi ono što voli i smatram da zaslužuje to. Njen vokal je jedinstven i savršen. Uskoro će da nastavi da radi ono što najbolje ume da radi-peva. Savršena je kao majka, savršena supruga i sada je ostalo da bude najbolja i u svom poslu. Od mene podršku ima- rekao je Emir.

I dok vlada trend razvoda na estradi, njih dvoje se drže zajedno. Uspešno rešavaju probleme i maksimano su posvećeni jedno drugom.

11.jpg
Instagram/emirhabibovicofficial 

On ne krije da ima pomoć oko dece:

- Imamo pomoć od naših, uzimao sam i kućne pomoćnice, ali ona je mnogo posvećena kući, deci... To radi sa srcem. Ali kad krene da radi našli smo i ko će čuvati decu i ko će brinuti za kuću.

tamara-emir.jpg
Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram 

 Tamara je gostujući na Kurir televiziji otkrila kako su se njih dvoje uoznali. Od tada je prošlo tačno pet godina.

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati - rekla je Tamara.