Sergej Trifunović trenutno prolazi kroz životni haos, s obzirom da je od juče glavna tema medija i javnosti zbog svoje supruge koju je prijavio za fizičko nasilje. Medijske ekipe dva dana borave ispred njegovog stana, a danas ih je glumac ispolivao vodom i gađao pikavcima. 

Glumac ima brata, oca i majku, međutim niko od njih se ne oglašava kada njihov brat i sin pravi probleme. Iako smo mislili da ne znamo ko su njegovi roditelji na društvenim mrežama pojavile su slike njega sa porodicom, a mi smo odmah primetili da je njegov otac poznati glumac, a i majka se bavi istim poslom.

Tomislav Trifunović kojeg je proslavila uloga kurira Đoke u kultnoj seriji "Srećni ljudi", a mnogi a pamte i po čuvenoj rečenici ''Pij, Đoko kafu'' iz pomenute serije. 

Zanimljivo je da Tomislav glumi i u ostvarenju Kad porastem biću kengur, neprevaziđen film koji generacija iznova i iznova gledaju, a on se tamo ostvario u ulozi Bracinog oca, odnosno, Sergej i Tomislav u kultnom flimu igraju oca i sina.

Screenshot_1088.jpg
Marko Savić / You tube 

Banetova i Sergejeva majka, Slobodanka Trifunović, takođe je u mladosti bila talentovana glumica koja je posvetila svoj život porodici i deci i odrekla se svoje karijere.