Sergej Trifunović napustio je danas prvi put stan nakon incidenta sa suprugom Isidorom, a odmah nakon njegovog izlaska, prema pisanju medija ispred njihovog doma pojavila se upravo ona.

Nakon nekoliko sati kako se navodno pojavila ispred zgrade i ušla u istu, ona je objavila stori na Instagramu, gde se vidi kako uživa u hrani. Ona je uslikala rižoto sa morskim plodovima i to objavila kao da se ništa bitnije ovih dana nije desilo.

Screenshot_1090.jpg
Print Screen 

Detalji o deportaciji iz naše zemlje, budući da su mediji naveli da ovde boravi navodno ilegalno, još uvek nisu poznati.

Podsetimo, glumac je nakon skandala provodio vreme u svom stanu iz koga nije izlazio, a kućnog ljubimca su mu u šetnju izvodili najbliži prijatelji.  Međutim, on se danas prvi put obratio novinarima kroz zube i poslao im sa terase neprimerenu poruku:

- Tu ste, pa da vam kažem da neću da izađem. Sad će da dođe neka devojka da prošeta psa, ja neću da izlazim. Odj*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas da izlazim, ćao - rekao je glumac i poslao poljubac novinarima.

Kurir.rs

00:18
Sergej Trifunović posle skandala napustio stan Izvor: Kurir