Maja Marijana uspela je da nakon više od deset godina povrati svoj stan, koji joj je oduzeo njen suprug Mladen Šmakić nakon razvoda. Ali, kad se vratila u nekretninu u kojoj je godinama živela, tamo nije zatekla svoje vredne stvari i nagrade koje je osvajala tokom cele karijere. Naš izvor upućen u ovu priču preneo nam je sve detalje.

maja-marijana01-ana-paunkovic.jpg
Ana Paunković 

- Posle velike borbe Maja je uspela da vrati svoju nekretninu, ali ono što je zatekla u stanu ju je rastužilo. Bivši suprug joj je uzeo sve njene nagrade i ostale stvari koje je čuvala kao uspomenu na neke srećne dane. Verovatno je to bacio. Maja je uspela da povrati svoju imovinu i mnogo je srećna zbog toga. Taj stan je renovirala, sredila i sada uživa u njemu - rekao je jedan od izvora, dok nam je druga osoba bliska ovom bivšem paru potvrdila saznanja.

maja-marijana-mladen-smakic.jpg
Damir Dervisagic 

- Maja je baš patila za tim stanom. To joj je jedna od najdražih nekretnina i nešto što je stekla baveći se pevanjem. Uspela je da vrati stan, ali se mnogo rastužila kad je videla da u tom stanu nema više njenih nagrada, stvari i još nekih uspomena - rekao je izvor za Kurir.
Stupili smo u kontakt s pevačicom, koja nam je kratko odgovorila na pitanje da li su tačna naša saznanja.

- Nemam komentar - napisala je pevačica u poruci.

S druge strane, njen bivši muž Mladen rekao nam je da je problem rešen dogovorom.

- Sve je rešeno dogovorom i poravnanjem bez suđenja, na njeno zadovoljstvo. Zahvalile su mi se pred zajedničkim poznanicima i ona i naša ćerka Milica na fer odnosu i što sam im dao stan i novac koji im je bio potreban. Meni nečije lične stvari nisu potrebne. To bi bilo sve, pozdrav za vas - napisao nam je Mladen.

Odnos između pevačice i Šmakića zakomplikovao se 2013, kada ju je on tukao u automobilu. O tome su tada brujali svi mediji.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je Maja Marijana u policiji, a u Urgentnom centru su joj ustanovljene lakše telesne povrede.

Šmakić je negirao da je tukao svoju nevenčanu suprugu.

Pre tri godine u javnosti je odjeknula vest da je Maja prijavila policiji da joj je neko postavio uređaj za praćenje ispod automobila, što je ustanovio majstor kad je odvezla kola u servis.
- Namerno neću da izgovaram njegovo ime jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom na to da sam podnela tužbu zarad nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - navela je tada pevačica, a njen bivši muž se nije oglašavao.

02:04
NAKON SVAĐE KARLEUŠE I LUKASA, OGLASILA SE MAJA MARIJANA: Nisam znala da NIJE TAČAN U GLAVI! UŽAS! UZEO JE I PARE Izvor: Kurir televizija