Voditeljka "Elite" Ana Radulović pojavila se večeras na rođendanu kod koleginice Jovane Jeremić i progovorila o razvodu od supruga i pevača Mirčeta Radulovića sa kojim ima sina.

- Dobor sam, ali uvek može bolje. Trudim se da se kod mene ne menja puno toga, bar kada je fizički izgled u pitanju. Imam osmehna licu, jer sam došla da proslavim rođendan sa Jovanom. Ja sam dala saopštenje što se razvoda tiče, ali i Mirče i ja smo rekli da nećemo da komentarišemo zbog našeg sina. - rekla je Ana, a na pitanje da li je u pitanju prevara, odgovorila je sledeće:

ana_radulovic_22072024_0043.JPG
ATAIMAGES 

- Nisam čitala komentare, preneli su mi da su loši komentari, a nisam očekivala ni da budu dobri komentari, jer nije ni dobar povod za komentare. Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni, a da nemam zube onda bi me žalili - rekla je Ana, pa otkrila šta radi nakon razvoda:

ana-radulovic-22072024-0015.jpg
ATAIMAGES 

- Renoviram stan, sad se nerviram oko toga, ne stižem da razmišljam ni o čemu osim o tome i poslu. Posle razvoda menjam zidive, parket, pločice i nameštaj. Dete je koliko moje, toliko i njegovo. Među nama nema zle krvi, kada normalni ljudi razgovaraju, u sjajnim smo odnosima. Oduvek sam sama sebi bila superheroj, nastavila sam normalno da živim, život se ovde ne završava i svako treba da nastavi sa svojim životom- dodala je Ana.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:01
"KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE" Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić Izvor: Kurir televizija