Slobodan Radanović je u javnosti poznat kao veliki vernik i porodičan čovek. Popularni pevač je sa prijateljima i kumom Goranom Lečićem Lekom nedavno posetio važan centar pravoslavnog monaškog života Svetu Goru.

Tu se nalaze 20 manastira, a poznata je i po dugoj prisutnosti hrišćanstva i istorijskim monaškim tradicijama, koje u najmanju ruku datiraju iz 800. godine pre nove ere i vizantijskog doba.

image3(40).jpeg
Privatna Arhiva 

- Moje prvo putovanje na Svetu Goru. Već jedva čekam sledeće. Hvala braći i kumu na prelepo provedenom vremenu zajedno. Slava Bogu- napisao je pevač na društvenim mrežema.

image1(93).jpeg
Privatna Arhiva 

 Muzičar sa zadovoljstvom uvek govori o sojoj veri, ali izahvalnosti koju duguje Bogu za sve što mu je pružio:

- Uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga, bio bih neskroman, Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo eto, zdravlje, slogu i ljubav -rekao je jednom prilikom Sloba.

image2(77).jpeg
Privatna Arhiva 

Radanovića je poslužilo lepo vreme na putu za Atos, pa je trenutke saprijateljima ovekovečio i podelio na drštvenim mrežama. Na ovo krševito teško prohodno poluostrovo je ženama prilaz strogo zabranjen. Radanović je kako i sam kaže uživao na jednom od najznačajnijih predela Grčke, Balkana, pa i celog sveta zbog svoje velike nacionalne, istorijske, teološke, filološke, hrišćanske i umetničke vrednosti. Stožer pravoslavnog monaškog života, umetnosti i pismenosti, najveći muzej na svetu i danas jedan od najznačajnijih svetionika svetskog hrišćanstva oduševio je pevača koji je obećao da će se ponovo vratiti na ovo blagosloveno tlo.

image0(129).jpeg
Privatna Arhiva 

01:55
Ko je ove nedelje u "Komšiluku" zaslužio nagradu od 100.000 dinara? Izvor: Kurir televizija