Tamara Đurić otkrila je koliko je novca potebno za lep život, sa koliko para ona preživljava, a pomenula je i bivšeg supruga Nikolu Kačarevića.

Tamara Đurić sinoć, 25. oktobra, pojavila se na nastupu Slobe Radanovića. Ona je došla u društvu Maje Marinković, a tom prilikom, dala je izjavu okupljenim pripadnicima sedme sile.

Najpre, Đurićeva je otkrila kako stoji na ljubavnom planu.

djurke-tamaric.jpg
Printscreen 

- Kod mene je sve super. "Živ muž, mrtav kapital", a može da se kaže i "Muž u zatvoru, idealan kapital" - našalila se Tamara, pa nastavila u ozbiljnijem tonu:

- Moj brak je rasturen, ali mi i dalje funkcionišemo odlično. Što se tiče novih ljubavi, nemam ih, a i da hoću da ih imam, Maja me od toga odvrati, ona mi kaže "To nisu nikakvi, to su najgori ljudi".

Tamara je, takođe, dala svoj sud koliko je u Srbiji novca potrebno za lep život.

- Minimum 100.000 evra, ako hoćeš baš lepo da živiš u Beogradu. Ako ti je da preživljavaš onda ti je potrebno pet, šest hiljada. Zavisi ko peva u kom ribnjaku. Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna. Meni kao samohranoj majci, s obzirom da moj suprug nije sa nama, meni je dobro par hiljada.

screenshot-17.jpg
Printskrin/Instagram 

Naposletku, atraktivna starleta se osvrnula na rijaliti "Farma" koji se ovih dana ponovo emituje, a u kojem je pre skoro decenije i sama učestvovala.

- Meni se "Farma" čini kul. Ovo nije kao ona u kojoj sam bio. Ovo sada deluje kao neka farma iz ranijeg doba. Ona na kojoj sam ja bila je bilo selo. "Elitu" više pratim. Ona "Farma" u kojoj sam ja bila se ne ponavlja.

Kurir / Informer

 Bonus video:

00:11
Tamara Đurić pokazala dekolte posle vađenja silikona Izvor: instagram/tamarastar89