Samozvani kralj obrva Adam Adaktar kaže da se uskoro povlači iz javnosti. On je u jednoj emisiji objasnio kakve planove sada ima, te i zbog čega moral malo da uspori kada je pojavljivanje na malim ekranima u pitanju.

- Ako uspem da se što pre povučem, lepo svima, a ako ne uspem imaću toliko da kupim kuću na Baliju. Sve ću da prodam i kupiću kuću tamo i više me niko nikada neće videti, to vam obećavam – ispričaće je Adam između ostaog.

whatsapp-image-20240202-at-11.41.41-am.jpg
Screenshot TikTok 

Inače, Adam Adaktar i njegova trudna supruga Andžela Adaktar obradovali su javnost vestima o dolasku četvrtog člana porodice. Očekujući devojčicu, par je organizovao spektakularan vatromet u roze boji ispred Avalskog tornja, što je bio simboličan gest najave pola deteta. Njih dvoje su aktivni na društvenim mrežama, gde su redovno delili svoje radosti i trenutke iz svakodnevnog života.

20240828-13-30-00adaktar-andzela--adaktar-andzela--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 

U jednom od nedavnih videa, Adam je snimio svoju trudnu suprugu Andželu dok je ležala na krevetu, uplakana i sa razmazanom šminkom. Ovaj iskreni trenutak prikazuje ranjivu stranu trudnoće, dok je Andžela izražavala svoje trenutne emocije. Kroz suze je izjavila da se ne oseća sposobnom da ide negde, na šta joj je Adam nesebično pružio podršku nudeći joj odlazak u šoping. Ovaj iskreni prikaz trudnoće dodatno je osvetlio njihovu javnu ličnost i približio im pratioce na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:15
Adam Adaktar  Izvor: instagram/adaktar_official