Nekadašnja učesnica popularnog rijalitija "Veliki brat" 2009. godine, Dragica Janičić, bila je jedna od najzapaženijih tadšnjih takmičarki.

Tokom svog boravka u kući, Dragica je bila omražena, često se svađala sa ostalim učesnicima, a njen fizički izgled bio je predmet mnogih uvreda i kritika od strane istih, ostala je upamćena kao jedna od najozloglašenijih učesnika Velikog brata i devojka koja se doslovno sa svima svađala, a njen emotivni i psihološki rolerkoster je više iritirao nego zabavljao gledaoce ovog formata.

Njena uzrečica "mačkoooo" i provokacije mnoge su znale da izbace iz takta, a njoj je to mamilo osmeh.

screenshot-10.jpg
Printscreen 

Danas, 15 godina kasnije, Dragica se odlučila za drastičnu promenu. Na svom Instagram profilu podelila je fotografije koje pokazuju njenu neverovatnu transformaciju.

Ona je još uvek plavuša, reklo bi se, sa nešto manje kilograma, a pratioci na društvenim mrežama ovu transformaciju doživljavaju pozitivno.

Podsećamo, tada je Dragica govorila da je spisateljica koja ima nekoliko svojih knjiga. Dugo je nije bilo u javnosti, a onda se 2017. godine oprobala i u rijaliti programu "Zadruga".

- Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim - rekla je Dragica tada.

DRAAG.jpg
Printscreen 

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je veliki brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - dodala je Dragica.

 Bonus video:

00:59
Najpoznatiji krimi brat dobio dete Izvor: Instagram