Srpska transrodna pevačica Elektra Elit je svojevremeno je šokirala javnost javnost priznanjem da se legalno bavi prostitucijom u Švajcarskoj.

Elektra Elit otvoreno je govorila o najstarijem zanatu, a jednom prilikom otkrila je koliko naplaćuje pružanje intimnih usluga.

whatsapp-image-20221206-at-4.32.04-pm.jpg
Igor Živković 

- U Švajcarskoj se prostitucijom bave većinom devojke romske nacionalnosti. Kod njih je otprilike 100 evr po se**u. To je nekih 15, 20 minuta. Kod mene je sat od 400 do 1000 franaka. Ako je on završio za pet minuta, to je to. Bitno da je bio ‘hepi end'” - rekla je bez ustručavanja Elektra.

- Elitna prostitucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze s vezom.Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste - rekla je Elektra tada.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

02:26
Elektra Elit na koncertu Tee Tairović Izvor: Kurir