Na estradnoj sceni, ali i van nje porodično nasilje je sve prisutnije kao razlog razvoda i raskida. U većini slučajeva žrtve su žene, a neretko se desi i obrnuta situacija. Jedna takva situacija desila se proteklih dana i o njoj se mnogo govorilo. Reč je o popularnoj vesti o Sergeju Trifunoviću i njegovoj supruzi Isidori.

Goran je rekao kako je Kurir i Kurir televizija maksimalno ispratila ovaj slučaj prethodnih dana i da je to definitvno događaj nedelje:

- Ono što je mene iznenadilo je to što je uopšte prijavio i ako je znao šta joj sledi vezano za deportaciju.

20241026-STARS-SPECIJAL-S01EP001.00_15_37_24.Still004.jpg
Kurir Televizija 

Novinari su se složili da misle da Sergej Trifunović nije bio ugrožen od strane Isidore:

- Ona je samo zapretila kako će da polupa sve po stanu nakon što je on rekao kako će izaći iz stana i tražiti razvod. Nije došlo ni do kakvog nasilja. Pre svega toga bio je sa psom na promociji bez nje, možda se zbog toga naljutila - rekla je Olivija.

U emisijama poput "Stars specijala" izbegavaju se teme nasilja, a Goran je iskoristio ovu situaciju da skrene pažnju:

- Nasilje se stalno skriva i gleda kao sramota. Žena ne oseća lični stid da prijavi nasilje koliko ga muškarci osećaju. Oni odmah tako gube svoju muževnost. 

20241026-STARS-SPECIJAL-S01EP001.00_15_05_07.Still003.jpg
Kurir Televizija 

Ivan je istakao zanimljive činjenice na istu temu:

- U Americi je veći procenat zlostavljanih strejt muškaraca nego onih gej opredeljenosti. Mi živimo u muškom svetu u kojem se muškarac neće pokazati snažno ukoliko je ugrožen. Ljudi se plaše podmseha.

Objavljen je snimak u kojem Sergej šaljivo priča kako je žrtva maltretrianja, a novinari su rekli kako je on fenomenalan glumac u ovom snimku:

- Ovo je fenomenalan performans. Onaj koji vrši nasilje ima određenu dozu moći nad drugom osobom. Ono što je meni još zanimljivo jeste činjenica da je Isidora deportovana, odnosno da joj Sergej nije produžio boravak - rekao je Goran.

05:37
Novinari "Stars specijala": "Možda se naljutila zato što je poveo psa umesto nje" Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

03:35
Novinari žestoko o Kristini Kovač - Da li se stvarno dopisivala sa Lijamom Pejnom ili je nasela na prevaru? Izvor: Kurir televizija