Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poslednji album izdala je 2016. godine, a od smrti njene najbliže saradnice, tekstopisca Marine Tucaković koja je zaslužna za mnoge njene hitove u karijeri, Ceci je teško da nađe novi tim.

Međutim, sada je svoje poverenje dala kompozitoru i trenutno najvećem hitmejkeru Dejanu Kostiću, koji poslednjih godina ostavlja najveći pečat u muzici.

dejan_kostić_luka_spremo (1).jpg
Luka Spremo 

On se nedavno pojavio na njenom koncertu u Sofiji u Bugarskoj, gde su i otkrili planove o saradnji.

- U saradnji sa mojim prijateljem i kolegom Draganom Brajović Brajom pripremamo novi projekat za Cecu. Za sada smo uradili nekoliko pesama koje će se naći na albumu i nastavljamo dalje sa kreativnim radom. Ceca uskoro ulazi u studio gde će se realizovati sve ideje, a ona i njena karijera su za mene lično bili velika inspiracija i izazov - izjavio je Kostić nakon koncerta za medije.

dejan_kostić_luka_spremo (2).jpg
Luka Spremo 

Ceca je inače nedavno priredila spektakl u Areni u Bugarskoj, a kao specijalni njen gost u publici pojavio se upravo Kostić koji je uživao sa njenom live performansu. Dejan je svojim dolaskom pokazao poštovanje prema folk zvezdi, a ujedno je želeo da na licu mesta oseti taj hajp kako Cece, tako i njenog benda.

 Bonus video: