Pevačica Jelena Karleuša, koja se nedavno razvela od fudbalera Duška Tošića, pre skoro 20 godina je bila u braku sa jednim od naslednika Karić imperije, Bojanom.

Sada je biznismen Bogoljub Karić rešio da progovori o pevačici koja je bila udata za njegovog bratanca, samo par meseci nakon što je Jelena optužila Bogoljuba da je kriv za krah njihovog braka.

O braku Jelene Karleuše i Bojana Karića i danas se često priča i piše, a muzička diva je prvi put otvoreno o tome govorila nedavno. Karleuša je tada, između ostalog, optužila Bojanovog strica, Bogoljuba, za krah ljubavi, istakavši da je bila žrtva nameštaljke.

jk.jpg
Shutterstock, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić 

Tim povodom, 20 godina kasnije u ekskluzivnom razgovoru, Bogoljub Karić o Jeleni Karleuši je otkrio šta misli.

 Jelena je neobična žena. Ti ako oženiš Jelenu Karleušu, ne možeš da očekuješ od takve žene da kuva pasulj kod kuće. Treba da živiš i da se pomiriš sa tim – započeo je u svom stilu Bogoljub.

– Jelena je talentovana osoba koja ima dar od Boga. Ona je vanredno sposobna žena. Ona da nije u Srbiji, da se sa tim što radi nalazi u Londonu ili Sjedinjenim Američkim Državama, njoj Madona ne bi bila ravna. Ona je u svom poslu majstor visoke klase. Ali mi smo u Srbiji, teško je Džajiću da bude Pele u Srbiji, Bogoljubu Kariću Ilon Mask ili na kraju krajeva Jeleni Karleuši da bude Madona. Sve su to okolnosti gde se rađamo i gde živimo – priča Karić, pa otkriva šta posebno ceni kod Jelene.

– Sviđa mi se Jelenin patriotizam, njena borba i što je svoj čovek. Najviše poštujem te ljude koji prolaze pluseve i minuse, a opstaju i drže se na vrhu – zaključio je Bogoljub Karić.

viber_image_2024-10-20_10-24-36-508.jpg
Kurir 

Podsetimo, Jelena Karleuša je u decembru 2023. godine u jednom podkastu progovorila o odnosu sa Bojanom, ali i njegovom porodicom.

– Bogoljub Karić je bio protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV iako sam bila njihov ekskluzivac. On je meni i rekao da je protiv naše ljubavi. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić.

– S druge strane, Bojanovi roditelji, Sreten i Slavica, su mene obožavali. Prozivao je on mene redovno na tim porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas 50. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni. Ja sam bilo duboko izdeprimirana. Sudbina će kasnije spojiti Sretena i moju majku u Nemačkoj. Lečili su se od iste bolesti i izgubili živote – rekla je JK.

Kurir / Informer

 Bonus video:

03:46
Novinari "Stars specijala" o propalim brakovima sa estrade, a evo ko je suprotan primer! Izvor: Kurir televizija