Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih.

Tokom prošle nedelje novinari su imali jedno neprijatno iskustvo sa Momčilom Bajagićem Bajagom, a novinari "Stars specijala" osvrnuli su se na tu temu i dali svoj sud o njegovoj reakciji:

- Koliko je različit nečiji imidž u odnosu na stvarne profile ličnosti možemo videti iz ovog snimka. Što se mene tiče ovo je stvarno bilo jako nepristojno. Potpuno mi je neprimereno to njegovo unošenje u lice novinarki. Ako si stao da daješ izjave onda si valjda i otvoren za pitanja - rekao je Goran. 

20241027-STARS-SPECIJAL-S01EP000.00_06_31_12.Still002.jpg
Kurir Televizija 

Goran je rekao i svoje mišljenje o razlici između Bajage i Bore čorbe:

- Bajaga je uvek važio za finog momka, a Bora je vazda bio roker i pomalo vulgaran. Eto koliko imidž može da zavara, zapravo je situacija potpuno obrnuta. Bora je bio neko ko vas nikada neće oterati od stola i nikada ne bi odbio da pruži izjavu. Bio je jedan od najljubaznijih ljudi prema našoj profesiji. 

- Ja sam se stvarno iznenadila, nisam od njega očekivala ovakvo ponašanje. Njegove reči poput "Ovo nećete da pustite!" su mnogo glupe. Izvinite gospodine uredniče! - našalila se Olivija.

Milica je otkrila da je i ona imala neprijatno iskustvo sa Bajagom, ali da ono nije snimljeno i pušteno. Goran je zbog toga obećao da će svaki put kada se neko od poznatih ličnosti bude ovako ponašao, taj snimak biti emitovan u "Stars specijalu".

00:37
Bajaga odbio da odgovori na pitanje novinarke i drsko zahtevao od nje da obriše snimak! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

05:46
Bajaga pred nastup na Bir Festu Izvor: Kurir