Voditelji "Stars specijala" svakog vikenda za Kurir televiziju donose najbliži uvid o najnovijim događanjima sa naše estradne scene, pa su se tako i ove nedelje voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović osvrnuli na hit vesti iz sveta poznatih.

Pevačica Lina sa samo 15 godina objavila je jedan od najvećih hitova 90-ih, a potom nestala sa javne scene. Njen hit peva se i dan danas, a Kurir televizija imala je priliku da obavi ekskluzivan intervju upravo sa njom i sazna detalje njene karijere i povlačenja:

- Za moju karijeru najviše je sazlužan moj otac koji je došao do Dragana Brajovića Braje. Braja nas je pozvao kod sebe, odsvirao nam je "Bumbara", a ja sam ostala oduševljena. On je smatrao da ja tu pesmu neću moći da iznesem, ali pružio mi je šansu.

Lina je objavila hit 90-ih, a onda nestala! Tragedija joj je obeležila život, a evo gde je sada!
Kurir 

Lina se osvrnula i na kolege sa kojima je sarađivala, a evo koji od njih su joj postali veliki prijatelji:

- Najveći prijatelji koje sam stekla 90-ih dok sam se bavila ovim poslom bili su Dr Iggy i Tanja. Na prvu smo se razmeli i počeli intenzivno da se družimo, a to je na kraju dovelo i do kumstva.

Linin otac je, kako kaže, najviše zaslužan za vrtoglavi uspeh njene karijere. U jeku iste dogodio se tragičan događaj gde je on izvršio samoubistvo, a to je odvelo do toga da se Lina povuče sa javne scene:

- U momentu kada se to desilo imala sam 16 godina. Tek što sam izbacila drugi CD i što je krenula cela medijska kampanja vezana za mene. Sve se slagalo i pripremalo, a on je odlučio da nas napusti. Tog momenta nije ubio samo sebe, već je ubio i mene. 

03:01
Zvezda 90-ih Lina za Kurir televiziju progovorila o tragičnom događaju koji je doveo do kraja njene karijere! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:37
Bajaga odbio da odgovori na pitanje novinarke i drsko zahtevao od nje da obriše snimak! Izvor: Kurir televizija