Oni koji važe za dobre pevače krenuli su da podbacuju na nastupima kada su u pitanju vokalne sposobnosti, a sve do mere da publici bude neprijatno slušati ih. Na ovu temu razgovarali su novoinari "Stars specijala" Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović, koji se emituje subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. 

20241027-STARS-SPECIJAL-S01EP000.00_27_04_18.Still009.jpg
Kurir Televizija 

Olivija je na samom početku rekla kako se ovakvi pehovi sve češće dešavaju i najboljima, a onda su se zajedno nadovezali na neke primere. Novinari su u studiju pogledali snimak sa jedne privatne proslave gde je pevala Slavica Ćukteraš, a njeno pevanje povelo je dalju diskuiju:

- Ovde ni autotjun ne pomaže. Liči mi kao kada pijani gost uzme da peva na proslavi - rekla je Milica.

00:18
Katastrofalno pevanje Slavice Ćukteraš sa privatne proslave! Izvor: Kurir televizija 

Goran se nadovezao i pokušao da odbrani Slavicu rekavši da se ona odavno pokazala kao dobra pevačica na našoj estradi, a potom su se fokusirali na još jedan šokantan video gde Zdravko Čolić peva takođe na privatnoj proslavi, a koji je zbog njegovog pevanja jednog od najvećih hitova izazvao lavinu komentara:

- Ovde bih samo postavio pitanje - Da li je samo pijan ili je samo star? Ne može ni glas da traje večno. Podseća me na trenutke kada su Đorđa Marjanovića pokušali da prisile da peva i dovlačili na slavlja - rekao je Ivan.

Ostali novinari složili su se da pevanje na ovom snimku nije zvučalo najbolje, ali su takođe i opravdali Čolu raznim argumentima.

00:28
Zdravko Čolić zapevao na privatnoj proslavi i šokirao javnost! Izvor: Kurir televizija 

Goran je nastavio razgovor na ovu temu i dotakao se pevača koji svoju slavu uopšte nisu stekli zbog talenta, a uprkos tome su izgradili povoljnu karijeru. Pomenuto su pokušali da objasne na primeru Barbare Bobak:

- Ona je preforsirana. Ušla je u kintu i to joj se osladilo. Ranije je dobro pevala, ali nema svako jednako izdržljiv glas. Snežana Đurišić je takođe kao Barbara radila skoro svaki dan i tehnički je ona prva koja je trebala da ostane bez glasa. Barbara za razliku od nje ne peva tačno i profesionalno, zato je ovako završila.  

00:13
Barbara Bobak u totalnom falšu na nastupu! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:55
Voditeljka zamolila Zejnu da zapeva njoj za ljubav Izvor: Kurir televizija