Emisija "Stars specijal" emituje se i subotom i nedeljom od 15 časova na Kurir televiziji. Voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović i ovog vikenda komentarisali su najaktuelnije događaje iz sveta poznatih. 

Eva Ras odlučila je da ekipu Kurir televizije sprovede kroz jedno zanimljivo mesto u Beogradu, odnosno Muzej paranormalnog, a tom prilikom odgovorila je i na pitanja novinarke Milice Stanojević.

20241027-STARS-SPECIJAL-S01EP000.00_31_15_17.Still012.jpg
Kurir Televizija 

Eva je na samom početku govorila o višim silama i da li veruje u njih:

- Ja sam pobožna. Ne verujem u pasulj, kafu, kugle i đavola. Ja priznajem samo religiju. 

Na tu temu nadovezala se i o sujeverju, a zatim otkrila jednu anegdotu za Kurir televiziju:

- Boža Nikolić i ja išli smo sa snimanja u Iloku. Bila je ogromna zima, padao je sneg, a crna mačka nam je pretrčala put. Boža je u tom momentu stao i insistirao da neko prođe, a to smo čekali dva sata. Nakon toga prošla su kola hitne pomoći, a Boža je rekao da je dobro što smo čekali. 

20241027-STARS-SPECIJAL-S01EP000.00_35_31_17.Still011.jpg
Kurir Televizija 

Eva se pred kamerama dotakla je činjenice da je kroz život prate mnoge tragedije, a ovo je imala da kaže o tome:

- Ja sam se rodila sa mrtvom sestrom bliznakinjom što jako utiče na razvoj deteta. U sredini gde sam ja rasla to je bilo posebno strašno. Ja verujem da fetus ima sećanja i život. Meni se ne može ništa dogoditi što se već nekome nije dogodilo, ja nisam jedinstveno stvorenje. Svi koji su se rodili, rodili su se da bi umrli. Meni je svejedno kada će se to desiti. Život je put ka smrti. kako je se bojati? - zaključila je Eva.

05:22
Eva Ras za Kurir televiziju: "Ja sam pobožna. Ne verujem u pasulj, kafu, kugle i đavola" Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

06:42
"NEKI BI ME VEŠALI NA TERAZIJAMA, POLICAJAC ME JE UPOZORIO...!" Eva Ras iznela ŠOKANTNE detalje u knjizi: Rekla sam što NIKO NIJE! Izvor: kurir televizija