Pevačica Seka Aleksić pre nekoliko dana iznela je svoj stav o oblačenju, šminki i frizuri koje nosi njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović.

- Mislim da žena koja je zvezda i koja zaslužuje je Ceca. Ceca, po meni, treba da promeni šminkera i stilistu,svakako.To je moje lično mišljenje. Ne treba niko na to da se ljuti. Mislim da je ona tolika zvezda da zaslužuje da mnogo bolje, lepše i skuplje izgleda na nastupima. Ako ste jedna od većih zvezda vi morate da izgledate skupo i dobro. Tako da bih ja na Ceci šminkerku odmah promenila. Odmah bih joj dala otkaz,ne znam ni ko je. Nemam ništa protiv osobe, ali šminka njena je po meni jako loša. Ona zalužuje mnogo bolju šminku, frizure su kako kad. Oblik frizure bih na njoj promenila, ne bih nosila onu ravnu kosu koju ona nosi, promenila bih nešto. To je to. Eto, Ceca mi je prva jer je ona jedna od većih zvezda zaista stvarno žena nekako zaslužuje da bude bolje obučena. Ima još nekih, ali ona mi je prva pala na pamet, jer o tome jako dugo razmišljam kad god je vidim ja to pomislim - rekla je Seka u jednom dahu.

Screenshot 2024-10-27 163622.png
Printscreen 

 Pevačica, kao ni njen stučni tim do sada nisu želeli da se oglašavaju o ovoj temi, sve do danas.

Naime, Seka je ponovo potkačila koleginicu na društvenoj mreži X, nakon čega je usledio i odgovor Stevana Radivojević, Cecinog frizera.

- Zaslužuje da izgleda lepše. Žena je lepa, šta nije jasno?! Moje mišljenje je da joj šminka i frizura moraju biti bolji, žena je top zvezda i to zaslužuje. Vurdelja i Laza su je radili najbolje, ali lakše je da sve što sam rekla ne komentarišu i uhvate se za jednu reč. Ništa novo. I onda neki njeni prijatelji i rijaliti likovi vređaju mene i moju porodicu. Toliko nemam komplekse da sutra Ceca može da mi kaže: "Seko, ovde ti je loša šminka", rekla bih: "Htala ti", obratila pažnju i razmislila da li je rekla istinu. Nikada ne bih slala prijatelje da pljuju nju i njenu porodicu. Ne razmišljamo svi na isti način, ne zamerajte - napisala je Seka, a potom se i Stevan oglasio putem svog Instagram profila:

Screenshot 2024-10-27 163626.jpg
Printscreen 

- Seko, vrlo dobro znaš da si mi (do sada) bila simpatična i draga, da sam dolazio na tvoje nastupe i slušao tvoju staru muziku. Zamolio bih te da mene ne diraš, jer ja ako budem tebi uzvratio smršaćeš 20 kilograma za pet dana! A nije hrišćanski da diraš ljude i njihove profesije. Danas je veliki praznik, a ja postim svaki post i ne bih da se ogrešim! Valjda znaš da je praznik, ti si velika hrišćanka?! - napisao je on.

 Bonus video:

00:48
Seka Aleksić Izvor: TikTok/seka_aleksic