Zoran Pejić Peja je još jednom dokazao koliko mu znači Zlata Petrović. Voditelj se u jednoj emisiji uključio putem video poziva, te je prvo svojoj bivoj supruzi i majci njihovog sina čestitao slavu.

- I Zlati i svima koji slave čestitam slavu - rekao je Peja pa je dodao:

45646546589879.jpg
Kurir 

- Zlata je moj prijatelj i uvek smo jedno za drugo tu. Moram da kažem da smo ona i ja tu i za našeg sina i to je za nas najvažnije.

13213111.jpg
Damir Dervišagić, Youtube 

Peja i Zlata pomno prate svog naslednika u rijalitiju, a on je sada kratko prokomentarisao njegovo učešće, kao i izbor devojaka.

- Ma super je to, ima tu više devojaka sa kojima on može da bude, ali neka on bira. Ena mi je lepa, a sada da li će oni biti zajedno to od njih zavisi - rekao je Peja.

whatsapp-image-20240507-at-5.57.14-pm.jpg
Petar Aleksić 

Zoran se osvrnuo i na spekulacije da Jovan duguje veliki novac nekim ljudima zbog kocke.

- Ma to su laži, pre svega to se nikada ne bi desilo, Zlata to ne bi dozvolila nikada. Ona je radila sve za njega, spavali smo po koferima, aerodromima samo da bi zaradili za našu decu. Zlata se borila da zaradi kako bi deci pružila bolji i lep život - rekao je Peja.

hmcl5258.jpg
Nemanja Nikolić 

Pošto je zdravstveno stanje Saše Popovića jedna od glavnih tema u javnosti, voditelj je otkrio da se čuo sa njim.

- Čujemo se, bori se i mnogo je bolje. On je moj prijatelj i jako mi je drago da ide na bolje i svim srcem sam uz njega. Mi smo proživeli život zajedno - dodao je Peja u emisiji "Premijera Vikend specijal"

Bonsu video:

05:37
Novinari "Stars specijala": "Možda se naljutila zato što je poveo psa umesto nje" Izvor: Kurir televizija