Pevači i denseri Vesna i Đole Đogani u srećnoj su vezi već dve decenije, a iz njihove ljubavi rodili su se sin Adrijano i ćerka Laura.

Oni su nerazdvojan par koji prate jedno drugo kako u privatnom životu, tako i u profesiji, s obzirom na prirodu posla koja zahteva to. Nakon razvoda od svoje, sada već uveliko bivše supruge Slađe Delibašić, Đole je novu ljubav pronašao u Vesni.

Većina je mislila da su njih dvoje u braku s obzirom koliko dugo su zajedno, ipak, oni su nedavno otkrili da nikada nisu rekli "da" pred matičarem, ni pred Bogom.

- Mi se još nismo venčali. Jednom sam se oženio i razveo se. Sad se plašim da se opet ne razvedem. Ovako nam je lepo, preko 20 godina, a sa Slađom sam bio 10. Što se imovine tiče, da kažem javno da sve ostavljam njoj - rekao je Đole, a Vesna se nadovezala:

djole-i-vesna.jpg
Printscreen 

- Meni je isto dobro ovako. Ne bih ništa menjala - poručila je Vesna.

Vesna je jednom prilikom otkrila kako je bila izuzetno mlada kada su započeli vezu te 2003. godine i da je imala svega 22.

Ona je tom prilikom navela kako nikada nije posumnjala u njihov odnos, otkrivši da za prvi sastanak nisu imali dovoljno novca da kupe dve pice pa su podelili jednu.

- Od tada imamo naviku da u restoranima delimo sve - priznala je tada Vesna.

kurir.rs/telegraf.rs

00:09
Vesna Đogani pokazala izvajano telo u petoj deceniji Izvor: Instagram/ @djoganivesna