Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović obrušio na Instagramu na pevačicu Seku Aleksić pošto se prepoznao u Sekinom postu u kojem ga je prozvala da ju je izvređao zbog koleginice Svetlane Cece Ražnatović. Naime, Aleksićeva ga je kritikovala Cecu Ražnatović i njen stil i istakla da bi dala otkaz Ražnatovićkinom šminkeru, a obrušila se i na folkerkin stil.

- Narikačo sa Ibarske magistrale, da ti pojasnim. Za tebe i jesam rijaliti lik jer nisi pratila politiku nekada, niti si išla na fakultete kada je to trebalo, već si bila zauzeta aktivnostima na Ibarskoj magistrali i smišljala kako Zokiju i Kaprišu da smestiš afeu da ne vratiš čoveku pare i prodavala prijateljice kao kilogram krompira - rekao je Đedović.

2024-10-28 10_48_27-Marko Đedović izvređao Seku Aleksić zbog Cece Ražnatović - Informer.rs - Profile.jpg
Printscreen 

- Pomiri se sa tim da Ceca, koju si pomenula, nema pojma kada neko od nas nešto napiše i da može spasila bi te ovoga što sada pišem. Što se rijalitija tiče, javno pozivam tvoju kućnu pomoćnicu da mi se javi da je ubacim u rijaliti. Normalno, žena kada zaradi može da kupuje muževe, a momke pljačkaš i optužuješ za gej afere, samo da bi uzela neki dinar. Mnogo si se utripovala kao pevaljka, jer ti nisi zvezda, ti se pevaljka. Mnogo solite pamet, a zaboravile ste da je do pre samo deceniju bilo sramota roditelje da im deca pevaju na Ibarskoj magistrali - poručuje Marko.

Podsetimo, Seka Aleksić šokirala je javnost kada je izjavila da joj se ne dopada fizički izgled nekadašnje prijateljice Cece Ražnatović.

Svetlana Ceca Ražnatović Seka Aleksić
ATA images 

- Mislim da žena koja je zvezda, a koja zaslužuje da izgleda lepše je Ceca. Ceca, po mom mišljenju, treba da promeni šminkera. Kada je vidim, ja to pomislim. Isto važi i za njenog stilistu. To je moje lično mišljenje. Ne treba niko da se ljuti. Zaslužuje da izgleda mnogo bolje, lepše i skuplje na nastupima - rekla je Seka.

- Smatram da ako ste jedna od većih zvezda u ovoj zemlji, vi morate da izgledate skupo i dobro. Na Ceci bih šminkerku odmah promenila. Šminkerki bih dala bukvalno otkaz, ne znam ni ko je osoba. Cecina šminka je jako loša.

kurir.rs/republika/informer

00:09
Seka Aleksić, Dragi Bravo žurka Izvor: Instagram/milanmaglov