U toku je velika estradna svađa između Seke Aleksić i Cece Ražnatović, tačnije, kako to obično i biva, Cecinih bliskih saradnika i prijatelja.

Drama je krenula kada je Seka komentarisala Cecu, a onda joj poručila kako bi trebalo da izgleda skuplje i bolje, te da takva zvezda zaslužuje samo najbolje ljude oko sebe.

Ceca se kao i obično nije oglašavala, ali su to za nju uradili bliski ljudi i saradnici. Prvo se pevačicin frizer Stevan obratio Aleksićevoj pretećim storije u kom je između ostalog pisala:

Svetlana Ceca Ražnatović Seka Aleksić
ATA images 

"Zamolio bih te da me ne diraš, jer ako ja tebi budem uzvratio smršaćeš 20 kilograma za pet dana."

Odmah potom je i Marko Đedović rekao šta misli o svemu, te je Seku izvređao iznevši gnusne uvrede i ponižavajuće izjave na njen račun.

A kada je sve krenulo?

Odnosi među dvema pevačicama nisu oduvek bili zategnuti. One su se pre dosta godina, hvalile, podržavale, a neretko su i pozirale pred kamerama istačući kako je njihovo poštovanje na estradi jedno od retkih.

 Ipak, ruže nisu cvetale doveka, a o razlogu njihovog prvog sukoba nije mnogo poznato. Taj se sukob odigrao se u tišini, o tome nijedna nije želela da govori, a s vremena na vreme ipak bi se oglasile i zaboravivši na sve jedna drugoj čestitale važne događaje. Ipak, sukob je kulminirao posle smrti njihovog višegodišnjeg prijatelja Saše Vidića, sa kojim Ceca tada već neko vreme nije bila u kontaktu.

Kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Ceca je samo prošla pored njih, a onda se oglasila Seka i kako mnogi smatraju indirektno prozvala koleginicu statusom na "Tviter", sadašnjem "Iksu":

 - Pojedine persone treba da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste barem malo pravi vernici, a ne mehanički - napisala je.

- Neću nikada otkriti kome je to bilo upućeno. Nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kad treba to da pokažu, oni to ne urade. Budi vernik i praštaj - podvukla je Aleksićeva, a na pitanje da li je zapravo mislila na Cecu Ražnatović, ona je odgovorila, a preneo je Story:

Untitled-1-Recovered-Recovered.jpg
Petar Aleksić 

 - Ne zanima me i ne interesuje me to. Pitajte te što spekulišu! Sašina smrt je za mene bila šok, čula sam se s njim desetak dana pre, planirali smo da pravimo neke stajlinge za mene. Teško mi je, iznenada se to desilo, pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je on čitavu estradu, pa i mene, ali sam sve praštala.

 Bonus video:

00:48
Seka Aleksić Izvor: TikTok/seka_aleksic