Indi Aradinović i Zoran Marjanović privukli su veliku pažnju kada je Kurir objavio njihove ekskluzivne fotografije sa bazena.

Iako su tada uhvaćeni u prisnom izdanju, pevačica je u više navrata zbunjivala javnost detaljima iz njihovog odnosa, ističući njihovu poslovnu saradnju u prvi plan.

Poslednjim pojavljivanjem napravila haos na mrežama

Indi je nedavno gostovala u jednoj emisiji, a jedan korisnik socijalne platforme “X” prokomentarisao je to da Indi sada podseća na Jelenu Marjanović, jer ima istu frizuru kao što je pokojna pevačica imala.

Screenshot 2024-10-28 210118.jpg
screenshot X 

Bizarno mi je što ona sad nosi ovi frizuru kao pevačica i ja mislim da ti ima nešto mnogo psiho u svemu tome” - bio je glavni komentar na objavi.

Drugi su, pak, isticali da su Indirine šiške zapravo lažne, odnosno umetak.

“Čudna veza”

zora.jpg
Shutterstock, Zorana Jevtić, ATA images 


Gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji, Indi je pričala o odnosu sa Zoranom, te tada prvo vrdala da da konkretan odgovor na pitanje da li su Zoran i ona u vezi, a onda konačno i priznala kako stoje stvari.

Ja sam ga sačekala da izađe sa robije da nastavimo vezu gde smo nekad započeli. Šalim se, čekala sam ga da izađe da mi napravi novi hit. Mi smo uvek bili u nekoj čudnoj vezi, nikad nismo raskidali, a ni započinjali, čudan spoj, ne znam kako da objasnim. Od prvog dana otkad se poznajemo - rekla je ona, pa dodala:

IMG-20241010-WA0281.jpg
Marko Karović 

Od večeras mogu da kažem da je on slobodan, devojke mogu da navale, ja nisam njegova devojka, on nije moj momak. Prvi put večeras pričam javno posle napisa. Kažem, nikad nismo ni raskidali, a nikad nismo ni bili zajedno.

Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću

Pre nekoliko nedelja, tačnije 10. oktobra, na suđenju je svedočila kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović, te Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica. Suđenje se nastavlja 17. decembra, kada su pozvane da svedoče tetka i frizerka ubijene Jelene, te još jedan svedok.

Kurir.rs

 Bonsu video:

00:16
Indi Aradinović pokazala svoju oazu Izvor: Instagram