PALA SA MOTORA I ZAVRŠILA U GIPSU Anđela Veštica: Malo je falilo da poginem!

Fb

Nekadašnja klupska igračica Anđela Veštica hitno je morala da napusti rijaliti šou „Farma“ jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

Bolovi u kičmi postali su nesnosni, a uslovi na imanju u Lisoviću nisu pogodni za njen oporavak.

"Preživela sam saobraćajnu nezgodu pre sedam godina. Vozila sam motor, sa kojeg sam pala i povredila kičmu. Tačnije, prvi i drugi vratni pršljen. Bilo je strašno, zamalo da poginem. Ako verujete, šest meseci sam bila u gipsanom koritu. Užasno iskustvo", poverila se Anđela i nastavila:

"Od tada imam problem sa kičmom, zbog čega ne smem da radim komplikovane fizičke poslove, koji opterećuju leđa. Nažalost, 70 odsto farmera neće da radi, pa smo Marija „Fanki dži“ i ja okopale celu baštu same. Baš sam se isforsirala, pa su mi se bolovi u kičmi vratili. Lekari su mi konstatovali uklještenje nerava, zbog čega nisam mogla da spavam na slamarici i zbog čega sam morala da pijem jake lekove, koji su izostali. To je pravi razlog zbog čega sam izašla iz "Farme", objašnjava klaberka.

Bivša glumica filmova za odrasle kaže da ne postoji mogućnost da se desi romansa između nje i bivšeg fudbalera Nikole Lakića, njene simpatije iz "Farme".

"Mislim da mi se on ne bi dopao da smo se upoznali u spoljnom svetu, ali moram da priznam da tamo jeste. Iskreno, trenutno mi okupira pažnju neki drugi muškarac, sa kojim mislim da mogu da uđem u neku ozbiljniju priču, a što se Nikole tiče, ne verujem da će nešto biti među nama. Mada, nikad se ne zna", dodaje uz osmeh Anđela.

Printskrin/Instagram 
Foto Instagram

(Alo)