Bivša pevačica više ne voli muškarce

Zdravo, lepe moje! Spremite se za paklene vrućine, ali i tračeve! Dosta sam pisala o muškarcima koji vole dečake, vreme je za prilču o pevačici koja voli devojke! U pitanju je jedna kvalitetna umetnica, nekada veoma popularna, zvaćemo je Di-džejka! Još ranije sam čula kako je naklonjena istom polu, ali bila sam u fazonu da to nije tačno, jer je dotična bila s mnogo poznatih muškaraca.

Međutim, nedavno sam se srela s jednom starom poznanicom koja je baš dobra prijateljica sa Di-džejkom. Njih dve su harale bivšom Jugom, a do pre nekoliko godina bile su redovne na rejv žurkama. Di-džejka je tada obožavala opijate i bila je redovni konzument nedozvoljenih supstanci. Koristila ih je sa svim svojim ljubavnicima, kao i s bivšim mužem. Međutim, to nije ono što sam htela da vam ispričam. Njena prijateljica mi je rekla da je Di-džejka pre nekoliko godina okrenula ploču, batalila tipove i skroz se okrenula ženama, pa je već duže vreme u vezi s jednom jćelavom devojkom.

Njih dve su zajedno bančile po partijima i afterima, i gotovo da se nisu razdvajale. Nakon izvesnog vremena, Di-džejka je ćelavu uhvatila u prevari sa zajedničkom prijateljicom, pobesnela je, počela je svađa. Drugaricu je počupala nekoliko puta za kosu, a ćelavu nije mogla. He-he.

Druga priča tiče se jednog mladog producenta koji nikad nije u tabloidima, a zvaćemo ga Balkanac. Vrlo lep dečko, moram biti iskrena, situiran, iz poznate porodice. Ima vezu s relativno poznatom devojkom, jer je ona pre njega bila s jednim folk pevačem koji ju je prevario. Ali i Balkanac je vara s konobaricom koju je upoznao u Dubaiju! Producent je kelnericu priveo nekoliko puta u svoj apartman. Toliko im je dobro bilo da su ostali u kontaktu, a ona je brže-bolje uzela godišnji odmor i došla u Srbiju. Zaboravih da napomenem, konobarica je Srpkinja. Balkanac ju je odveo na sigurno, daleko od Beograda i potencijalnih paparaca! Njih dvoje su bili na jednoj planini, u fensi hotelu. Naravno, Lepotica veruje da je njen dragi bio na poslovnom putu, pa je mirno po Beogradu šopingovala i hvalila se prijateljicama kako je dečko uskoro vodi na egzotično letovanje. Možda je odvede u Dubai, gde će joj koktel i ručak poslužiti zgodna konobarica na tečnom srpskom jeziku!

To bi bilo to, drage moje. Družimo se i sledeće srede. Ljubim vas.