DUNJA JE IMALA SAMO 15 GODINA KADA JE OTIŠLA KOD MARINE DA JOJ NAPIŠE PESMU: Ilićeva je odmah zažalila kada joj je Tucakovićeva rekla OVO!

Damir Dervišagić, Printscreen/YT

Dunja Ilić je sa 15 godina snimila pesmu koja nikada nije izašla u javnost, a tom prilikom obratila se Marini Tucaković, koja joj je na neki način "otvorila oči".

Pevačica je snimila brojne hitove, koji su izazvali pometnju u javnosti, a otkrila je i kako je počeo njen put u ulozi tekstopisca.

Mlada pevačica 2006. godine, kada joj je bilo 15 godina snimila je pesmu "Ubićeš me ti", koju joj je napisala Marina Tucaković. Ovo je ujedno i jedina pesma koju je za Dunju napisao drugi tekstopisac.

"Moji roditelji su tada bili protiv toga da budem pevačica i pesmu sam snimila za svoju dušu i nikada nije objavljena", napisala je Dunja jednom prilikom na Fejsbuku i dodala da je razgovor sa Marinom Tucaković uticao na to da ona krene da se bavi pisanjem svojih tekstova.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

"Kada smo radili na ovoj numeri ja sam smogla snage da joj pročitam neke svoje tekstove i ona mi tada rekla da ona meni zaista nije potrebna, već da moram da razvijam svoj talenat i da sebi sama pišem tekstove", izjavila je ona tada.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: