RAZBIJENE GLAVE, SEVALE MAKAZE, ŠAMARI I PRETNJE: Estrada nije mogla bez TUČA i NASILJA ni u 2021, a ovi su NAJBRUTALNIJI

Damir Dervišagić, Screenshot

Na estrada se kao i u životima običnih ljudi dešavaju životne drame, a tuče u njihovim životima odjeknu u medijima i o njima se piše danima.

I ova godina nije mogla bez skandaloznih tuča na estradi.

Jedna od najžešćih tuča, gde je intervenisala i policija, bila je između Ivana Marinkovića, bivšeg muža Goce Tržan, i njegove devojke Jelene Ilić.

Ivan Marinković i Jelena Ilić svađali su se danima pre nego što je bivša učesnica "Parova" ubola makazama svog verenika, tvrde njihove komšije.

Naime, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta. Ovo nije prvi put da se par potukao. Njih dvoje su često i u rijaliti programu pravili pometnju, tukli se i gađali, pa je ubrzo dolazilo do pomirenja.

Njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i obostrana zabrana prilaska, što oni nisu poštovali. Pomirili su se.

This browser does not support the video element.

Ivan Marinković šeta psa  Kurir

Nebojšu Grnčarskog, vlasnika jedne poznate modne agencije, supruga Dragana prijavila je za nasilje u porodici! Kako je Kurir ekskluzivno saznao, bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkrio je naš izvor.

Dragan Kadić, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

Nakon vesti da je Nebojša Grnčarski presreo suprugu Draganu na ulici gde ju je vređao i pretio joj, ona je detaljno objasnila šta se desilo.

"Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: "Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu koja se nalazi u ulici Cara Dušana", ispričala je između ostalog, a epilog cele drame će se rešiti na sudu.

This browser does not support the video element.

PREBIO ME JE KAIŠEM 6 MESECI NAKON PRVOG POROĐAJA: Istina o nasilju u porodici Grnčarski  Kurir televizija

Marija Karan doživela je neprijatnost kada se u ranim jutarnjim časovima žestoko sukobila sa svojim dečkom V.B. u centru Beograda, nakon čega ju je navodno i udario.

Glumica je partner udario otvorenom šakom u predelu desne strane lica i naneo povredu u vidu manje otekline. Nakon toga, Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar.

Ovim povodom kontaktirali smo Karanovu, koja je jedva govorila. Ipak, glumica nije bila previše raspoložena da ispriča šta se dogodilo.

Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Policija je utvdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Kurir, Facebook Printscreen, Nemanja Nikolić 
foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Facebook Printscreen

Marija Kulić, rijaliti skandal majstor, izbačena je iz Zadruge 5 jer je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli štiklom razbila glavu i to dok je spavao.

OVIM JE MILJANA RASKRVARILA ZOLI GLAVU! Zadrugari ZGROŽENI njenim napadom: Ne možemo da zaboravimo ovu noć, oka nismo sklopili  Youtube

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi, i tom prilikom ga je povredila. Krv mu se slivala niz lice, posle čega je morao i na ušivanje. Miljana ga je tada snažno ugrzila. Ubrzo posle incidenta, Miljana je diskvalifikovana.

MILJANA DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE! Nakon što je razbila Zoli GLAVU morala da napusti Belu kuću, sledi KAZNA od 50.000 €!  Youtube

U Zadruzi nema mirnih perioda, pa je tako posle Miljane, u rijaliti ušla Maja Marinković, koja je odmah preotela Dalili Dragojević ljubavnika Filipa Cara. Međutim, njihova istorija svađa i tuča se nastavila u Šimanovcima, pa ne prođe dan kada se njih dvoje ne potuku, a najčešće deblji kraj izvuče Car.

Ona najčešće svog dečka štipa i hvata za vrat, a svojim dugim noktima ga grebe svuda po telu. Najgore ogrebotine Maja mu je ipak već nekoliko puta napravila po licu. Iako je Maja sićušna u odnosu na njega, Car zna žestoko da joj uzvrati, i obezbeđenje jedva uspe da ga razdvoji od nje.

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI: Maja udarala Cara, on joj uzvratio, pa završio s PODLIVOM I POSEKOTINAMA! Jedva ih razdvojili! (VIDEO)  Youtube

kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

HITNA DISKVALIFKACIJA! BRUTALNA ŽENSKA TUČA: Dobila udarac u grudi, a Milica Todorovič dovela atmosferu do usijanja (EO4 DEO2)  Kurir TV