PRE 10 GODINA SNIMILA JE LEGENDARNI DUET SA SEVERINOM Pevačica konačno otkrila istinu o njihovom odnosu EVO KAKVA JE SEVE PRIVATNO

Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

Popularna pevačica Ana Bebić prokometarisala je svoj odnos sa Severinom Vučković, sa kojom je pre deset godina snimila legendarni hit "Italijana".

Kako kaže, u vreme nije ni razmišljala da može da snimi duet sa jednom regionalnom zvezdom kao što je Severina.

- "Italijana" je bila jedan pun pogodak, pogotovo što je izašla u vreme leta. Sad već ima deset godina od "Italijane", a i dan danas se dobro sluša - kaže Ana Bebić.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Na pitanje novinara Ivana Gajića da li je imala neke predrasude o Severini, koja je velika regionalna zvezda, Ana je iskreno odgovorila da nije ni zamišljala da će snimiti sa njom pesmu.

- Nisam ni razmišljala o njoj, pogotovo što nisam ni sanjala da može doći do saradnje. Meni je to bilo daleko. Kada sam je upoznala ispala je baš onako kako sam i mislila. Jedna simpatična i veoma profesionalna žena. Čak mi je pomogla i da se opustim. Bio je pun pogodak - otkrila je Ana Bebić.

Sa Severinom se i dalje rado pozdravi, priznala je Bebićeva.

- Slaba sam sa izlascima, ali mi je uvek zadovoljstvo kada je vidim. Ostale smo u dobrim odnosima - otkrila je Bebić, koja je dodala da nema nikakvih srodstvenih odnosa sa Severinom.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje  Kurir televizija