EVO KAKO JE IZGLEDALO VENČANJE BAJE MALOG KNINDŽE! Dijana mu rodila 2 sina, u braku su 5 godina, a sad isplivale slike sa SVADBE

Printscreen/Happy

Baja Mali Knindža raznežio je mnogobrojne pratioce objavom na svom Instagram profilu. On je podelio nekoliko fotografija koje su nastale pre tačno pet godina na Santoriniju, kada se ženio svojom sadašnjom suprugom Dijanom.

Printscreen, Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen

Mirko Pajčin i Dijana venčali su se na jednom grčkom ostrvu, a današnju godišnjicu braka popularni pevač odlučio je da obelezi i putem svojih društvenih mreža. Baja je objavio nekoliko fotografija sa dana njihovog venčanja.

- Pre pet godina venčali su se Mirko i Dijana na Santoriniju - napisao je on u opisu.

On je za tu priliku obukao elegantno teget odelo. Ispod sakoa nosio je belu košuju koja je bila upasana u pantolone na kojima je bio braon kaiš, čija se boja uklapala sa njegovim cipelama i sunčanim naočarama.

Dijana je pustila svoju dugu kosu, koja je bila isfenirana na lokne, a za najsrećniji dan u životu odabrala je venčanicu ber rukava koja je istakla njen bujni dekolte.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Na jednoj od fotografija vide se i burme koje je ovaj par odabrao. Baja Mali Knindža odlučio se za prsten od belog zlata, a njegova izabranica opredelila se za zlato u roze boji.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Mirko ima ukupno šestoro dece. Iz prvog braka ima sina i tri ćerke, dok je sa Dijanom dobio dva sina Gavrila i Danila.

Kurir Privatna Arhiva 
foto: Kurir Privatna Arhiva

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Prijatelji pripremili iznenađenje Baji Malom Knindži,sredili mu rodnu kuću  Kurir