"MOŽDA IM SMETA ŠTO..." Oglasio se Bora Čorba i odgovorio na sraman potez da mu se zabrani koncert u Prijepolju: Mi se spremamo!

Damir Dervišagić

Nakon što su slavnoj rok grupi "Ribljoj čorbi" iz ogranka SDA Sandžaka u Prijepolju tražili hitnu zabranu nastupa u ovom gradu, proslavljeni muzičar Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, oglasio se za domaće medije i prokomentarisao sraman potez pomenute stranke.

Aleksandra Ignjatović 
foto: Aleksandra Ignjatović

Kako je Đorđević istakao u razgovoru postoji mogućnost da im smeta to što je, kako kaže, počasni građanin Knina i nosilac Karađorđeve zvezde prvog reda.

- Ne znam šta je tim ljudima u glavi, ali izgleda da misle da ja rušim novi svetski poredak. Dovodim ih do besmisla iz nekog razloga, ovo o čemu se piše i šta traže je čista glupost. Znate da sam otišao u penziju kao umetnik. Možda im smeta što sam počasni građanin Knina i nosilac Karađorđeve zvezde prvog reda. U svakom slučaju, mi se spremamo kao da je sve u redu - kazao je muzičar.

ATAIMAGES 
foto: ATAImages

Podsećanja radi, slavna rok grupa "Riblja čorba" poslednjih nekoliko dana se suočava sa sramnom situacijom. Naime, iz ogranka SDA Sandžaka u Prijepolju traže da se hitno zabrani nastup proslavljenog muzičara Bore Đorđevića u ovom gradu.

Ovim povodom izdali su saopštenje, gde su naveli svoje razloge.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POČEO KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!  Kurir televizija