PEVAČICA ŽIVI U HOTELU I JEDE POZLAĆENIM ESCAJGOM: Sama GRCALA za suvi LUKSUZ - 4 spavaće, 4 dnevne sobe! Sve prepisala na sina

Printscreen/Grand

Pevačica Nela Bijanić je zajedno sa sada već bivšim suprugom stvorila četvorospatnu kuću i hotel, koje je nedavno prepisala sinu Oliveru Mijanoviću.

Iako je svoje nasledstvo već dala jedincu, i dalje glavu reč u kući vodi upravo ona. Tako je sada pokazala svoj raskošni dom i istakla da nije štedela.

- Ja sam osoba koja voli da ugosti, pogotovo kad je moja matična kuća u pitanju. Nisam žalila da otvorim "Rojalovu škrinju“ i da za vam sve postavim najbolje moguće. Rojalovo posuđe je pozlaćeno, tako da će biti pretres kada budete izlazili. Neću da govorim o cifri, ali jeste skupo - rekla je pevačica za pozlaćeni escajg kojim njena porodica obeduje.

Pritnscreen/Grand 
foto: Pritnscreen/Grand

- Ja sam esteta, volim da kupim lepu stvar i da se svako ko dođe kod mene oseti lepo i da uživa, bar onoliko koliko uživam i ja - izjavila je Nela.

Pevačica nikad nije krila da je dugogodišnjim napornim radom stekla hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku, zbog čega je danas izuzetno ponosna majka.

Pritnscreen/Grand 
foto: Pritnscreen/Grand

- I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu.

Kuća ima osam terasa

Nela kuću na četiri sprata, a kako kaže svaka prostorija izlazi na terasu, pa tako ima osam terasa.

- Svaka prostorija ima izlazak na terasu, imamo osam tarasa, četiri toaleta, četiri spavaće sobe, četiri dnevna boravka. Uzela sam dva apartmana na Zlatiboru. Imam i fenomenalan pogled na aerodrom - ispričala je Nela Bijanić.

Muž je vrarao

Nela je ispričala da joj je intuicija govorila da nešto nije u redu u braku.

- Ne volim što imam izraženu intuiciju. Advokat kaže: "Što manje znaš, manje te boli glava", ali ja tačno znam kada mu zazvoni telefon – kada ide da radi, a kada ide tamo negde. Gleda me u oči i laže, ja sedim kod kuće i znam sve, znate kad je Bog na vašoj strani. Moje pravo ime je Danijela, a to znači – Bog je moj sudija i jedini. Ja sam ulagala u svoju karijeru, ostala sam sa 10 dinara, gazila sam, znala sam da će se vratiti, ostaješ sa 10 dinara, ali sutra ti Bog da, ne ostavlja te - ističe pevačica.

kurir.rs/grand/preuzeo I. L.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Poslednji gost na koncertu Dragane Mirković  Kurir