GOCA LAZAREVIĆ ZABRANJENA U HRVATSKOJ, BOSNI I CRNOJ GORI: Nekad me zovu, ali mi postave jedan uslov, ja im kažem onda NE DOLAZIM!

Kurir Televizija

Na pitanje voditelja Ivana Gajića, da li je tačno da je zbog pesme "Vidovdan" Goca Lazarević zabranjena u Hrvatskoj, Bosni i Crnoj Gori pevačica je odgovorila potvrdno:

- Da, na svim zvaničnim medijima i uopšte me ne zovu. Čak i u Crnoj Gori, od kada je Milo na vlasti, više me ne zovu. Ako dođem da pevam, onda me uslovljavaju da ne pevam Vidovdan. Ja im na to kažem: Onda ne dolazim - rekla je pevačica u emisiji Divan Šou.

Njena mlađa koleginica Tamara Milutinović smatra da nema osnova za takvu zabranu jer tekst pesme nikoga ne vređa:

- Ali ova pesma stvarno nije problematična u tom smislu. Pesma samo peva otadžbini. Nigde se niko ne ponižava niti vređa. Ne vidim razlog zašto je to tako, ali okej.

Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

GOCA LAZAREVIĆ KOMENTARISALA JUŽNU AMERIKANKU KOJA JE OTPEVALA "VIDOVDAN" Potom se osvrnula na početke: Bila sam iz drugog plana  Kurir televizija