UPS, BAŠ JOJ SE OMAKLO! Lidiji Vukićević skliznuo badeantil dok se snimala, provirio providan čipkani brus, sve se videlo (FOTO)

Printscreen Instagram

Glumica Lidija Vukićević (61) veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde voli da objavljuje svoje fotografije i ponosno ističe svoju liniju, na kojoj mogu samo da joj pozavide i mnogo mlađe.

foto: Printscreen

U jednom od poslednjih objavljenih snimaka na Instagramu, Lidija se snimala u bademantilu, a onda joj se desio peh. U jednom momentu bademantil se pomerio, pa se video providan brushalter, ali i ono ispod njega.

foto: Printscreen

Lidija, po svemu sudeći, ovo nije primetila, pa nije sklonila objavu.

"Nemam matematiku u emocijama"

Glumica nam je, podsetimo, pre nekoliko meseci otkrila da joj nimalo nije problem da bude u vezi sa znatno mlađim partnerom, o čemu se naširoko priča već duže vreme.

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - kazala je Lidija tad.

kurir.rs/blic/preneo I.L.