SVETSKA EKSKLUZIVA! Kurir na Ibici uslikao Naomi Kembel u NOĆNOM PROVODU: Evo kako se MOKRA CRNA PANTERA ponaša van kamera

Kurir, Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Naomi Kembel svoj ovogodišnji letnji odmor provela je španskom ostrvu Ibici.

Jedna od najpoznatijih svetskih supermodela preko dana je uživala na jahti s glumicama Eizom Gonzalez i Mišel Rodrigez, gde je pokazala svoju zategnutu figuru iako je već u šestoj deceniji života, dok su noćni sati bili rezervisani za izlaske po najelitnijim klubovima na ovom luksuznom ostrvu koje obožavaju bogati i slavni.

Kurir, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: Kurir, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naš paparaco jedne večeri našao se u istom klubu kao i Naomi, koja je tom prilikom s prijateljima došla da uživa u nastupu jednog poznatog svetskog di-džeja, te vam donosimo ekskluzivne fotografije s lica mesta.

Kurir 
foto: Kurir

Kembelova je u klub došla sat vremena iza ponoći u pratnji člana obezbeđenja i to kad se atmosfera već uveliko zahuktala. Ona je zauzela mesto iza pulta na kome je di-džej puštao najveće svetske hitove i trudila se da bude neprimećena, međutim, to joj ipak nije pošlo za rukom.

Kurir 
foto: Kurir

Crna pantera je bila u potpuno prirodnom izdanju bez trunke šminke u jednostavnoj crnoj kombinaciji, a svoj pogled od radoznalih pogleda krila je velikim sunčanim naočarima. Sve vreme je igrala u ritmu muzike, a od silnog đuskanja se dobro i oznojila, što joj očigledno, sudeći po osmehu na njenom licu uopšte nije smetalo. Žeđ je gasila džin tonikom, a atmosferu je snimala i svojim mobilnim telefonom od koga se nije odvajala ni na sekund.

Kurir 
foto: Kurir

Podsetimo, tokom boravka na Ibici, Naomi je ostavila javnost bez daha kada su u javnost islivale njene fotografije u metalik zlatnom bikiniju dok je stajala na skupocenom plovilu i uživala na odmoru.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo privlačno izdanje je dopunila zlatnim nakitom i braon-zlatnim sunčanim naočarima, a na glavi je imala svezanu maramu. Ona je tad ukrasila i stomak lančićem koji je namenjen za ovaj deo tela. Međutim, kako su na lančiću zakačeni i privesci, pojedini su se pomerili više nego što bi trebalo, pa su na prvi pogled mnogi pomislili da manekenka ima pirsing na intimnom delu tela.

Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs