ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ REŠILA DA POKAŽE NACIJI ŠTA JE MORALNO, A ŠTA NE! Strašno joj je zasmetala scena sa Olimpijskih igara (FOTO)

Printskrin

Spektakularna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je u petak uveče u Parizu, međutim, jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti.

Naime, na jednom od mostova na Seni je prikazana Davinčijeva "Tajna večera", ali umesto apostola i Isusa, glavni junaci i junakinje su bile dreg kraljice, trans muškarci i žene, kao i ostali iz tzv. "umbrella categories".

Inače, ovaj mural, datira iz doba renesanse, a nalazi se u Milano, u dominikanskoj crkvi Sanra Marija de la Gracije.

Mnogim je to zasmetalo, povela se polemika na društvenim mrežama, a jedna od njih je i Anastasija Ražnatović.

Printscreen 
foto: Printscreen

Ona je najpre podelila priču Srđana Zirojevića.

"Olimpijske igre su počele ali ne slavno. Otvorio ih je reper Snoop Dog. Skrnavljenje Tajne Večere. Jahač bez lica na bledom konju koji ima Biblijsku simboliku smrti i razaranja, a za njim dolazi pakao. Kiša koja je padala bez prestanka. Ostali su nam sportisti koji će i pored svega da se bore za jedinstvo, mir, prijateljstvo. Simbolika koju sportisti prenose je da oni stalno teže da pomeraju svoje granice i postaju bolji a to je poruka i za nas" - a zatim se nastavlja priča uz kadar otvaranja OI 1992. godine kada je olimpijska vatra upaljena pomoću luka i strele.

"Šta je ovo ljudi moji? Ruganje Bogu? Sramota. Bože oprosti im ne znaju šta čine" - bio je drugi stori koji je Anastasija podelila, pa se da zaključiti da senjoj taj deo otvaranja OI u Parizu nije svideo.

Telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji  Kurir televizija