SEKA ALEKSIĆ ZAPUŠILA USTA SVIMA KOJI SU SE PRAVILI PAMETNI OKO SCENE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Zabole ih šta drugi misle, oni su...

ATA images

Na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igarau Parizu 2024. godine, pripadnice grupe "Drag Race France" i plesača izvela je izazovnu parodiju čuvene "Tajne večere", što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Modeli su izašli na scenu za improvizovani modni šou, dok su parodisti "Tajne večere" plesali uz ivicu bine. Izvođenje se na kraju pretvorilo u plesni spektakl kada je Niki Dol, voditelj "Drag Race France", prošetao po sceni.

Nakon prašine koja se digla na društvenim mrežama povodom ovog nastupa, Seka se oglasila na platformi "X" i imala poruku za sve hejtere.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Smirite se. Ne aludiraju na tajnu večeru. Imaju svoju tačku, prevažni su zbog toga i zabole ih šta drugi misle - napisala je ona ironično i tom prilikom odgovorila na negativne komentare korisnika.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!  Kurir televizija