SMRŠALA 30 KILOGRAMA, PA POKAZALA TELO! Naša starleta izgleda bolje nego ikad: Vrućim oblinama dodatno ZAGREJALA TROPSKI DAN

Printskrin/Instagram

Aleksandra Subotićnakon učešća u nekoliko rijaliti programa odlučila je da se posveti porodici, a o njenom životu zna se mahom preko društvenih mreža na kojima je izuzetno aktivna.

Sada je Aleksandra objavila fotografiju sa letovanja, a dok je pozirala u minijaturnom bikiniju u prvi plan su došli njeni silikoni kao i tetovaža na intimnoj regiji.

Printscreen 
foto: Printscreen

Problemi sa kilogramima

Podsetimo, Aleksandra je svojevremeno priznala da je uspela da smrša čak 30 kilograma.

- Najdeblja sam bila za vreme te toksične veze, koja je uticala na to da počnem da se gojim. Posebno tokom mog boravka u rijalitiju. Mislim da mi je u tim momentima vaga bila smrtni neprijatelj. Imala sam čak 90 kilograma! Tih 30 kilograma nesreće lako sam izgubila zahvaljujući mojoj majci Ljubi - kaže Aleksandra za "Hit informer" i dodaje da je promenila način ishrane kada je ostala trudna sa verenikom Petrom Raspopovićem.

- Počela sam zdravo da se hranim po preporuci ginekologa koji mi je vodio trudnoću. On se šokirao mojom težinom i rekao mi da moram da dovedem u red liniju. Objasnio mi je da ni za bebu ni za mene nije zdravo da budem gojazna i da mi to može otežati porođaj. Ozbiljno sam shvatila njegove reči i u pomoć pozvala majku Ljubu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVO SU GREŠKE KOJE JE UPUCANI MLADIĆ (19) NAPRAVIO PRI ČIŠĆENJU ORUŽJA! Subotić: Jedan postupak je posebno opasan  kurir televizija