ŠIROKO! ZAKUPILA CEO RED LEŽALJKI NA PLAŽI! Aleksandru Subotić se bahati po Crnoj Gori, a od muža Pece ni traga ni glasa

Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić trenutno je u Bečićima na moru sa decom, ćerkom i sinom, dok od njenog partnera nema ni traga ni glasa.

Aleksandra je, kako prenose mediji, na plaži prvo sa naslednicima šetala plažom, a zatim zakupila ceo prvi red ležaljki, a zatim se snimala, verovatno za društvene mreže.

Petar Raspopović Peca, Aleksandrin partner i otac njenog sina Jovana, nije bio zajedno sa njom.

Podsetimo, Aleksandra je svojevremeno priznala da je uspela da smrša čak 30 kilograma.

Printscreen/Instagram/sandrasuboticss 
foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

- Najdeblja sam bila za vreme te toksične veze, koja je uticala na to da počnem da se gojim. Posebno tokom mog boravka u rijalitiju. Mislim da mi je u tim momentima vaga bila smrtni neprijatelj. Imala sam čak 90 kilograma! Tih 30 kilograma nesreće lako sam izgubila zahvaljujući mojoj majci Ljubi - kaže Aleksandra za "Hit informer" i dodaje da je promenila način ishrane kada je ostala trudna sa verenikom Petrom Raspopovićem.

Printscreen/Instagram/sandrasuboticss 
foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

- Počela sam zdravo da se hranim po preporuci ginekologa koji mi je vodio trudnoću. On se šokirao mojom težinom i rekao mi da moram da dovedem u red liniju. Objasnio mi je da ni za bebu ni za mene nije zdravo da budem gojazna i da mi to može otežati porođaj. Ozbiljno sam shvatila njegove reči i u pomoć pozvala majku Ljubu.

kurir/blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Aleksandra Subotić pokazala šta doručkuje  Instagram