"MOŽDA TI OPROSTIM SVE ŠTO SI MI URADIO, ALI JEDNO NEĆU..." Šok poruka Ane Nikolić, ne krije koliko je propatila zbog ljubavi

Printscreen

Ana Nikolić ne krije da nema sreće kada je emotivni život u pitanju, a nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, sada je započela vezu sa kompozitorom Raletom Ratkovićem.

ATA images 
foto: ATA images

Ipak, Ana neretko na svojim društvenim mrežama deli citate kojima želi da pokaže koliko je i dalje ranjena zbog ljubavi.Ona je sada izazvala veliku pažnju statusom da je mnogo propatila i da je boli što su je najmiliji gledali u takvim izdanjima.

"Možda ti oprostim za sve što si mi uradio, ali za jedno ti neću oprostiti - to što su me moji najpreči gledali kako se kidam i uništavam sebe zbog tebe koji nisi spreman da budeš muškarac", stoji u objavi.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Ona se tu nije zaustavila, već je podelila još jedan citat.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

"Pitaju me kada je kraj... Kraj je onda kad nemaš potrebu da mu napišeš poruku - ni jednu. Ni lepu, ni sumanutu, ni uvredljivu, ni sumanutu, ni izvinjavajuću, ni histerično žensku, ni patetičnu... Nema potrebu ni da ga očaraš, a ni razočaraš. Tada je kraj", poručila je pevačica.

Kurir/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić i Rale proslavljaju uz šampanjac  Instagram