STARE FOTKE DESINGERICE SRUŠILE MREŽE Nekada stvarno "bauljao i ćarlijao", a danas uzima 10.000 € za 'dobro veče' i patiku u glavu

Damir Dervišagić

Dragomir Despić Desingerica trenutno je jedan od najpopularnijih izvođača na domaćoj sceni. Za njegove nastupe traži se karta više, a iako ga masovno kritikuju, čini se da to samo doprinosi njegovoj popularnosti ma koliko da se bizarno ponaša kako na bini, tako i mimo nje.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Udaranje patikom, rendanja sira i posipanja jaja na publiku, pljuvanja u usta pojedinim devojkama... samo su delići njegovih "performansa" na nastupima koji preko noći postaju viralni.

Sa slavom je došao i novac, te tako danas Desingerica navodno po nastupu, kako se u narodu kaže "za dobro veče" uzima čak 10 hiljada evra. Često na svojim društvenim mrežama pokazuje i skupocene automobile, za koje je više puta istakao da su mu velika ljubav, a neretko je obučen u markirane stvari od glave do pete.

Međutim, nekada je bila drugačija priča. Dragomir je bio samo "običan momak iz kraja". Na mrežama su osvanule i neke njegove stare fotografije, i teško je poverovati da je to reper koji danas zarađuje udarajući publiku po glavi.

Pritntscreen/TikTok 
foto: Pritntscreen/TikTok

Desingerica je u jednom trenutku učestvovao i u šou programu "Balkanske prevare" gde je glumio muža preljubnika, i na prvu ga je bilo teško prepoznati.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Desingerica na dečijem rođendanu  x/SajtZicer