RASTA JE VOLEO OVU LEPOTICU, A ONDA JE ZBOG ANE NIKOLIĆ PUKLO SVE! Procurila ljubavna priča zbog koje će vam se ZAVRTETI u glavi

Marko Karović

Rasta je bio godinama u vezi sa njom, a njihova ljubav počela je na snimanju spota za pesmu "Kavasaki".

Reper Stefan Đurić Rasta nakon razvoda od pevačice Ane Nikolić, sa kojom je dobio ćerku, započeo je romansu sa 12 godina mlađom Marijom Balaban.

O njegovom ljubavnom životu pre Ane i posle nje se ne zna puno u javnosti, ali poznato je da je pre Nikolićke voleo meleskinju Vidu Savić.

printscreen YT 
foto: Printscreen YT

Naime, Rasta je bio godinama u vezi sa njom, a njihova ljubav počela je na snimanju spota za pesmu "Kavasaki". Kako se spekulisalo tada, reper ju je ostavio kada je upoznao Anu dok su radili na njenom albumu.

- Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane - rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Inače, Vidino poreklo sa očeve strane iz Afrike, dok joj je majka iz Srbije. Ona živi u Zemunu i danas ima dvoje dece, ima 40 godina i osim u Rastinim spotovima pojavljivala se u još nekoliko, te je bila i čest gost po beogradskim klubovima.

Srbijadanas

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BANJALUČKI ĆEVAP POSTAJE NEMATERIJALNO NACIONALNO BLAGO? Žika Nikolić na festivalu otkrio: Ovo je tajna JEDINSTVENE recepture!  Kurir televizija