SVE DEVOJKE BOGDANA BOGDANOVIĆA! Voleo misice, glumice, teniserke, ljubav s njom bila je fatalna a raskid bolan

Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, AP John Bazemore

Košarkaš Bogdan Bogdanović i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijadi koja se trenutno održava u Parizu, intrigira mnoge svojim ljubavnim životom.

Košarkaš važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a na njegovu harizmu pale su i neke poznate dame. Kako su pisali domaći mediji Bogdan je bio u vezi sa lepom dizajnerkom i manekenkom iz Amerike Britani Netom, koja je bila prva pratilja na Izboru za mis Nju Džersija.

Bogdanova prva ljubav, po pisanju medija, bila je Anja Škuletić, koja je sada u braku sa manekenom Dušanom Šušnjarom sa kojim ima ćerku.

Košarkaški as Bogdan Bogdanović i Anja Škuletić bili su u vezi godinu dana i ta ljubav je bila fatalna. Upućeni u ovu vezu tvrdili su da je raskid između dvoje mladih koji su se mnogo voleli bio bolan.

Osim ovih lepotica, Bogdan Bogdanović je prema pisanju bio i sa glumicom Jovanom Stojiljković, a do raskida je došlo, kako se pisalo, zbog udaljenosti, jer dok je on živeo u Americi, Jovana je u Srbiji gradila karijeru.

Navodno Jovanu i Bogdana upoznala je glumica Jelisaveta Orašanin koja je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem sa kojim ima decu. Jovana je nakon ljubavi sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom Goranom Bogdanom.

Bogdanović je bio i sa teniserkom Olgom Danilović, ćerkom Predraga Saše Danilovića i to od 2018. do 2020. godine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović sa navijačima  Kurir