NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sad izgleda nekada ELITNO kupalište (VIDEO)

AP Joel C Ryan, AP Lynne Sladky

U emisiju Puls Srbije uključio se sa plaže kod Svetog Stefana u Crnoj Gori novinar Kurira Ivan Gajić koji je izveštavao o tome šta se na ovoj plaži promenilo u odnosu na raniji period kada su je posećivale mnoge VIP ličnosti.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Ovo je jedna od destinacija koju je posećivao veliki broj VIP ličnosti, onih bitnih i cenjenih iz Srbije, Crne Gore, a boga mi i iz Evrope i sveta. DolazilI su upravo na ovu plažu. Mi se nalazimo na potezu kod plaže Pržno, a iza mene se nalazi Sveti Stefan. Tu se nalaze plaže Miločer, Kraljeva i Kraljičina plaža. Ranije, na ovoj plaži komplet ležaljki sa suncobranom koštao je dve stotine evra. Znači, platite 200 evra, dobijete dve ležaljke i gratis jednu flašu vode.

Neke od poznatih ličnosti koje su posećivale ovo mestu jestu glumac Silvester Stalone i fudbaler Dejvid Bekam sa porodicama:

This browser does not support the video element.

NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sada izgleda nekada ELITNO kupalište  kurir televizija

- Dolazilo je mnogo političara i predsednika. Neke od prethodnih godina smo porodicu Bekam ovde slikali. Takođe, porodica Stalone je bila ovde. Sam jet set. Međutim, od toga više nema ništa i sad je ova plaža otvorena bukvalno za sve turiste. Nema više ni onog obezbeđenja koje je špartalo, ni onih uniformisanih konobara. Svako može da dođe ovde i da proba da oseti dašak tog jet seta. Lepo je plaža, sitan je pesak, lako se ulazi u vodu, ne lomite noge kad ulazite, nema stena, nema ničega.

Iako je plaža i dalje lepa izgleda da su sa nestankom poznatih ličnosti nestale i neke elementarne pogodnosti za turiste:

- Problem je što su sa svim onim sjajem nestali i tuševi. Toaleta nema, kabina za presvlačenje nema.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KOMŠIJA DRAGANA NIKOLIĆA I MILENE DRAVIĆ OTKRIO KAKO JE GLUMAČKI PAR PROVODIO LETO: Gaga voleo vino, a imao je jedan poseban hobi  kurir televizija