NAKON ŠOK PRIZNANJA ALEKSANDRE MLADENOVIĆ, PROGOVORIO ISAK: Evo šta kaže o njihovoj ljubavi, reakcija pevača sve iznenadila

ATA images

Aleksandra Mladenović šokirala je javnost otkrićem da je njen bivši partner, pevač Isak Šabanović, bio nasilan prema njoj tokom njihove veze.

Dušan Petrović 
foto: Dušan Petrović

U svom poslednjem intervjuu, Isak je odbio da komentariše ove navode, te je vešto izbegavao bilo kakvu priču na ovu temu.

- Nikada nisam pričao o tome - pokušao je da bude kratak Šabanović, ali je voditeljka nastavila da insistira, te ga podsetila da je ranije pričao o Mladenovićevoj, u doba kada su bili u vezi.

- Pričao sam mimo moje volje dok je to trajalo - rekao je pevač za Hajp i promenio temu.

ATA images 
foto: ATA Images

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila o tome da je pevač bio nasilan prema njoj.

- Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod - jasna je bila Aleksandra.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

This browser does not support the video element.

STARS EP 356  Kurir TV