JK NIKAD VRELIJA POZIRALA NA JAHTI, A IZ GAĆA JOJ VIRI... Zbog ovog detalje mreže se USIJALE, pevačica se odmah oglasila (FOTO)

Damir Dervišagić, Screenshot

Muzička diva Jelena Karleuša ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama.

Karleuša radi punom parom, te je imala brojne uspešne koncerte i nastupe u proteklom periodu, a sada je odlučila da iskoristi slobodno vreme da se opusti na luksuznoj jahti u društvu prijatelja.

Marko Karović 
foto: Marko Karović

Njeni pratioci svakodnevno uživaju u "vrelim" kadrovima koje pevačica nesebično deli sa njima, a u poslednjoj objavi pop diva je iznenadila mnoge svojim odvažnim izgledom. Dok je pozivala obožavaoce na svoj predstojeći nastup u Budvi, jedan detalj nije prošao nezapaženo.

Osim što je ponosno pokazala svoje zategnuto telo, Jelena je predstavila novi modni trend - pletenicu koja je neobično virila iz minijaturnih gaćica.

Prinstcreen Instagram 
foto: Prinstcreen Instagram

Ona se sada oglasila na Instagramu povodom neobičnog detalja koji je privukao pažnju - pletenice koja joj je izvirila iz gaćica i sa karakterističnim smislom za humor, Karleuša je odlučila da ovaj neplanirani trenutak pretvori u novi trend, dajući pletenici čak i ime: "Frizura KARLIN BIČ".

Ovaj nesvakidašnji detalj izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, ali su mnogi hvalili njenu smelost i inovativnost. Ipak, Karleuša je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju i izazove reakcije, ne samo svojom muzikom, već i svojim stilom i pojavom.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša na jahti  Kurir